Ostoskori

Suodatin

 • Väri
 • Hinta (€)
  Alkaen
  Asti.

  Vasemmalla oleva summa tulee olla pienempi kuin oikealla oleva

 • Materiaali
 • Tyyppi

Asiakirjalaukut painatuksella

Kaikki asiakirjat, kirjoitusvälineet ja informaatio samassa logollisessa asiakirjasalkussa. Täydellinen lahja messuvierailijoille, opiskelijoille ja konferenssien osallistujille. Suuren painatusalueen ansiosta logosi on täydellisesti näkyvillä. Tämä arvostettu lahja sopii yhdessä mainosmateriaaliesi kanssa jaettavaksi.
1 - 12 / 20 tuotetta näkyvissä

Haullasi ei löytynyt tuloksia
Hakusi null ei tuottanut tuloksia Tätä tuotetta ei ehkä löydy valikoimastamme
Haluamme auttaa. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@igopost.fi tai soita numeroon 09 4245 0666.

Hakuvinkit

 • Tarkista hakusi oikeinkirjoitus
 • Kokeile suurpiirteisempää hakusanaa. Tämä saattaa tuoda lisää tuloksia.

Etkö löytänyt etsimääsi?
Ole meihin yhteydessä: myynti@igopost.fi tai 09 4245 0666

Asiakirjasalkkuja markkinointiin

Asiakirjasalkut ovat käytännöllisiä kongresseissa ja liiketapaamisissa, voit säilyttää informaation, kirjoitusmateriaalin ja tabletin samassa. Asiakirjasalkut ovat kompakteja ja helppoja käyttää. Oletko järjestämässä kongressia, messua, kurssia tai tapaatko usein liikekontakteja? Asiakirjasalkku painatuksella on ideaali liikelahja yrityksesi mainostamiseen. Tilaa asiakirjasalkku painatuksella ja voit antaa niitä yrityksesi tiedoilla ja luku- ja markkinointimateriaalilla varustettuna.

Huomattavan laaja valikoima asiakirjasalkkuja

Trendikäs asiakirjasalkku painatuksella? Tyylikkäät ammattilaisen asiakirjasalkut? IGO-POST:lla on laaja valikoima erilaisia salkkuja, eri mallisina ja värisinä. Asiakirjasalkku painatuksella ja viestisi tai logosi näkyy pitkään.

Asiakirjasalkkuja kätevään, vahvaan ja menestyvään markkinointiin

Asiakirjasalkku painatuksella on täydellinen lahja. Ei ole ihme, että yritykset usein tilaavat painatetut kannettavienlaukut ja mainosmatkalaukut annettavaksi mainos- ja liikelahjana. Voimme painattaa asiakirjasalkut selkeällä ja näkyvällä tekstillä tai logolla. Asiakirjasalkku painatuksella on aina suosittu lahja asiakkaidesi, vierailijoidesi ja osanottajiesi keskuudessa. Asiakirjasalkku painatuksella ja voit olla varma markkinoinnin menestyksellisyydestä.

©2016 IGO-POST - Liikelahjat ja mainostuotteet. Kaikki oikeudet pidätetään.
Käytämme eväteitä tehdäksemme igopost.fi sivujen selaamisesta mielekästä. Vieraillessasi sivuillamme, hyväksyt evästeiden käytön.
Käytämme eväteitä tehdäksemme igopost.fi sivujen selaamisesta mielekästä. Vieraillessasi sivuillamme, hyväksyt evästeiden käytön.